Я Безушко Анастасія являюсь студенткою Географічного факультету вже другий рік, по спеціальності Середня освіта.

Я з невеликого села Димка, Глибоцього ОТГ. Мальовничі краєвиди села, невеликі лісочки і поля майже впритул підступають до асфальтової стрічки дороги. Хвилин сорок їзди автобусом від центрального чернівецького автовокзалу – і ви в центрі Димки. Село є відомим тим що тут проживала знаменна нам Ольга Кобилянська. На території сучасної Димки, на той час Трестіана, письменниця написала книгу «Земля» в 1994 році на основі реальних подіях братовбивства.

Коротко про себе. Я весела оптимістична людина; люблю гори, лазати десь, дізнаватися щось нове, напевно, як й багато з нас. Одне з хобі це читання книг, в загальному надаю перевагу фантастиці або пригодам.

Історія про те як я потрапила на Географічний факультет.
Поступати на Геофак було взагалі спонтанна ідея. Я це вирішила напевно за одну ніч, що мені обов’язково треба сюди поступити. Чого ж? Я завжди мала жагу до математики, думала поступати на математичний факультет але, як запасне ЗНО захотіла обрати Географію (та жодного разу не пошкодувала) тому що я любили її слухати на уроках, і загалом я не погано вчилася і знала цей предмет. Про те що я подала документи на Геофак з першим пріоритетом знали лиш батьки, вони спочатку не зрозуміли чого але звичайно ж не стали заперечувати.

Чим ж мене захопив так сильно Геофак?
Відповідь звичайна ні для кого не є новиною бо захопив він своїми поїздками, пригодами та викладачами які є дуже дружніми з студентами.
Нажаль, через дистанційне навчання не так вдалося відчути смак геофаку але, я впевнена що ми це зможемо надолужити.