Магістерська робота є випускною кваліфікаційною роботою науково-методичного характеру. За своїм змістом вона повинна відповідати сучасному рівню розвитку науки та суті наукового завдання. Магістерську роботу потрібно подати в такому вигляді, який дозволяє оцінити, наскільки повно відображені і обґрунтовані в ній положення, висновки та рекомендації, їхня теоретична новизна та практична значущість.

Сукупність поданих на захист результатів має свідчити про наявність у магістранта навичок і умінь проведення наукової роботи в обраній сфері. Науковий рівень магістерської роботи мусить відповідати програмі навчання. Її виконання має не стільки вирішувати наукові завдання, скільки продемонструвати рівень наукової кваліфікації автора, готовність самостійно вести науковий пошук, бачити професійні проблеми, володіти найбільш загальними методами дослідження, розробляти конкретні методики для збору матеріалу, аналізувати та узагальнювати одержані дані й робити відповідні висновки (згідно з поставленими в магістерській роботі дослідницькими завданнями).

ТЕМИ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ ПО КАФЕДРІ ФІЗИЧНОЇ ГЕОГРАФІЇ,
ГЕОМОРФОЛОГІЇ ТА ПАЛЕОГЕОГРАФІЇ (2021-2022)
014 – Середня освіта (географія)

513 група
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові студента Тема Науковий керівник
1 Алєксєєв Владислав Володимирович Візуалізація природних явищ і процесів на уроках географії доц. Холявчук Д.І.
2 Софійчук Ірина Ярославівна Зелені насадження історичної частини м. Чернівці (освітній аспект) доц. Кирилюк С.М.
3 Чахлеу Михайло Костянтинович Ландшафтні комплекси території села Могилівка та використання даних матеріалів на уроках географії доц. Присакар В.Б.
4 Якимець Владислав Сергійович Карстово-спелеологічні екскурсії у викладанні шкільної географії проф. Рідуш Б.Т.
5 Штефанюк Юрій Іванович Уроки узагальнення та систематизації знань при
вивченні шкільного курсу «Географія материків та океанів»
асист. Ходан Г.Д.
6 Марищук Андрій Остапович Використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) на уроках географії асист. Ходан Г.Д.
613 група
1 Глібчук Михайло Михайлович Народні прикмети, їх наукове обґрунтування та використання на уроках географії доц. Холявчук Д.І.
2 Біла Руслана Олександрівна Застосування краєзнавчого підходу у викладанні географії на прикладі міста Хмільника доц. Проскурняк М.М.
3 Молдован Іван Іванович Сучасний стан та перспективи розвитку відновлюваної енергетики в Україні в курсах середньої школи доц. Чернега П.І.
4 Мацинський Назар Юрійович Використання географічних інформаційних систем у шкільній географії доц. Проскурняк М.М.
5 Приходько Максим Костянтинович Розробка туристичних маршрутів Кіровоградської області асист.Ходан Г.Д.
6 Шкаєва Дарина Ігорівна Динаміка людського розвитку України на тлі глобальних кліматичних змін доц. Холявчук Д.І.
Завантажити інформацію в одному файлі ТУТ